Τμήματα

Τμήμα για Βρέφη

Πεπειραμένες βρεφονηπιοκόμοι αγκαλιάζουν το παιδί και του παρέχουν περιποίηση και φροντίδα, με απόλυτο σεβασμό στο ημερήσιο πρόγραμμά του. Με ειδικά επιλεγμένα παιχνίδια το βοηθάμε να σταθεροποιήσει το βήμα του και με λεκτικές ασκήσεις να αναπτύξει το λόγο του. Έτσι, εσείς οι γονείς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και σε ένα περιβάλλον που του προσφέρει ασφάλεια και προστασία.

Τμήμα για Προνήπια

Μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες, έχουμε σαν στόχο να βοηθήσουμε τα προνήπια να ενταχθούν στην κοινωνία της μικρής τους ομάδας, να αναπτύξουν μεταξύ τους πνεύμα συνεργασίας, να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους και να καλλιεργήσουν την ελεύθερη έκφρασή τους.

Τμήμα για Μικρά & Μεγάλα Νήπια

Το πρόγραμμα που ακολουθούμε, αναπτύσσει το λόγο των παιδιών με τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας. Εμπλουτίζει τις γνώσεις τους, γνωρίζοντάς τους το περιβάλλον. Τους μαθαίνει να σκέφτονται με κριτικό πνεύμα, μέσα από λογικές και προμαθηματικές ασκήσεις. Καλλιεργεί τις δεξιότητές τους με χειροτεχνίες και προγραφικές ασκήσεις. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως από το πρόγραμμα δεν λείπουν οι ξένες γλώσσες (αγγλικά), το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική προπαίδεια, η ζωγραφική, το μπαλέτο, το κουκλοθέατρο, και η μουσικοκινητική αγωγή. ​Με αυτόν το τρόπο, καλλιεργούνται οι έμφυτες ικανότητες των παιδιών και αναδεικνύονται τα ταλέντα τους. Στόχος του προγράμματός μας είναι η ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών, μέσα σε κλίμα ελευθερίας, ασφάλειας και προβληματισμού.